Служебният министър Крум Зарков нокаутира соцлидера Корнелия Нинова със съсипваща

...
Служебният министър Крум Зарков нокаутира соцлидера Корнелия Нинова със съсипваща
Коментари Харесай

Зарков нокаутира Нинова. Греховете на БСП

Служебният министър Крум Зарков нокаутира соцлидера Корнелия Нинова със съсипваща рецензия. Той изрази противоречие с Нинова, която уточни външни фактори за слабия резултат на Българска социалистическа партия на изборите, като измежду тях е и президентът Румен Радев. Зарков обаче отхвърли всичко това и насочи тежки рецензии към социалистите.

„ След всеки избирателен антирекорд на Българска социалистическа партия аргументите остават същите. Те бяха ясни още през април 2021 година и те не са лични, те са организационни, те са и политически. За страдание вместо да се погледнат аргументите, с цел да се търсят решенията, а това може да се направи от настоящо управление, стига да има силата и доблестта да го направи, се търсят постоянно пояснения. Ако си спомняте първо  Има Такъв Народ бяха откраднали изборите, след това Политическа партия ни бяха откраднали електората, в този момент друга партия. Това е конкурентна среда и политиката не търпи недостатъци, не търпи маргинализация за една партия като Българска социалистическа партия, която има радикално друга роля “, сподели Зарков по Нова Тв.
-->
„ За страдание вместо да се вземат решение проблемите, те се задълбават. Консервативната и антиевропейска изразителност вместо да бъде естествената с всички европейски социалистически леви сили и прогресивна такава, задълбава още повече, стигайки до тайни теории за лов на вещици. Абсолютно необяснимо президентът продължава да бъде ненавиждан, без да може до ден сегашен да стане ясно, най-малко на мен не ми е ясно, какво я породи тази ненавист. Аз не съм видял и не съм чул президентът да даде мотив за такава ненавист “, добави Крум Зарков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР