Служебният министър Комитова брои часовете до идването на власт на

...
Служебният министър Комитова брои часовете до идването на власт на
Коментари Харесай

Комитова и пиарката ѝ поливат края на мандата в заведение на вино и цигара

Служебният министър Комитова брои часовете до идването на власт на новото държавно управление.

Празникът, доволството от „ добре свършената работа “ и поръчките за бъдеща кариера са били поляти нощес от Комитова и нейната пиарката Мариела Балева. 

Снимка от „ щастливото “ събитие, което се е състояло в заведение на закрито беше оповестена на страницата на Балева във Facebook. 

„ Без шапка сме, Българийо блага, само че за нас е голяма, голяма чест! Министър Комитова, Вие сте най-невероятната смела и храбра жена, която съм срещала в живота си! Жана д’Арк, реверанс! “, написа пиарката. 

Интересно на масата пред двете дами с изключение на напитки има и пепелник – със запалена цигара. Явно нарушаване на законите у нас, които не разрешават да се пуши на закрито от 2012 г. 

В обявата на Балева следват суперлативи за работата на проектант Комитова, която тя назовава „ Желязна лейди “ и благодарности към Радев и Янев. 

„ Вече би трябвало да се скача високо - над летвата. Дано се случи. Няма университет в света, който да преподава опит. Опитът го преподава животът и то, когато си на тръстиката. Това е истината, която разбрах от тази необикновено храбра жена “, написа още пиарката на служебната районна министърка. 

И декларира - „ знайте, че арх. Виолета Комитова ще бъде съвършеният претендент за кмет на София!

Рождество Христово идва! Бъдете щастливи и вярвайте! Господи, благодаря! “.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР