Служебният кабинет ще заседава от 10.00 ч. Вчерашното редовно заседание

...
Служебният кабинет ще заседава от 10.00 ч. Вчерашното редовно заседание
Коментари Харесай

Янев свиква отново МС, след като вчера заседанието бе отложено заради инцидента с МиГ-29

Служебният кабинет ще заседава от 10.00 ч. Вчерашното постоянно съвещание на Министерския съвет бе отсрочено заради инцидента със самолета МиГ-29 край Шабла. На място пристигнаха премиерът Стефан Янев и министърът на защитата Георги Панайотов.
Очаква се кабинетът да дефинира ръководител на Националната комисия за битка с трафика на хора и национална точка за контакт по Механизма за господство на правото.
 Отложиха съвещанието на Министерски съвет поради падналия изтребител Отложиха съвещанието на Министерски съвет поради падналия изтребител
При осъществяване на подготвителна задача над морската акватория на Република България, аероплан МиГ-29 от състава на българските Военновъзд...
Правителството ще направи и промени в решение на Министерския съвет от 2017 година за основаване и образуване на активността на непрекъснато настоящ междуведомствен координационен механизъм за присъединение на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване.
Президентът Румен Радев пък  ще взе участие в София в конференцията " Инициативата " Три морета " - сред геополитическата борба и прагматичния натурализъм ". Във форума ще вземат участие специалисти по геополитика и интернационалните връзки. Организатори са Институтът за стопанска система и интернационалните връзки и Фондация " Фридрих Еберт ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР