Служебните министри Кирил Петков и Асен Василев все така нито

...
Служебните министри Кирил Петков и Асен Василев все така нито
Коментари Харесай

Асен Василев за политическите си планове: Когато решим и сме готови, ще кажем

Служебните министри Кирил Петков и Асен Василев все по този начин нито отхвърлят, нито удостоверяват догатките, че ще вършат партия, нито пък конкретизират проектите си за близкото бъдеще. Когато сме подготвени и решим, ще кажем, съобщи във вторник Асен Василев в отговор на репортерски въпроси. И той, и Петков повториха, че сега главният им ангажимент е в служебното държавно управление и няма да приказват за политическите си проекти, до момента в който са министри.

" Какво да премислям? В момента съм финансов министър, имам съществени задания, които вземам решение – по какъв начин да съберем налозите и да напълним хазната. Когато спра да е занимавам с тези съществени задания, ще си умря и ще реша с какво друго да върша в живота си ", сподели Василев.

Той акцентира, че вижда смисъл в това страната да продължи да се развива в посоката, която беше заложена през последните няколко месеца.

" Това по какъв метод да бъде осъществено най-добре не може да стане с щракане на пръсти, за ден, за два, за три. Трябва да се намерения доста деликатно. Това е доста тежка отговорност, в случай че изобщо тя ще бъде поета. Не мога да кажа през днешния ден или на следващия ден - да, върша нещо или не, не върша. Когато съм подготвен, когато съм взел решение, когато сме обмислили дали такова нещо би било свястно да се направи, дали може да се случи и по какъв начин, бъдете сигурни ще кажем ", разяснява Василев.

Попитан дали с Кирил Петков разискват предстоящ политически план, финансовият министър отговори: " С министър Петков приказваме по доста тематики, другари сме от 15 години ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР