Слуховете за ранно представяне на предстоящата Galaxy S21 серия на

...
Слуховете за ранно представяне на предстоящата Galaxy S21 серия на
Коментари Харесай

Новите Samsung Galaxy S21 модели идват по-рано

Слуховете за ранно показване на идната Galaxy S21 серия на Samsung наподобява се оказаха правилни, откакто неотдавна Sammobile удостовери, че представянето на новите модели ще се случи не през февруари, а още на 14 януари.

Компанията не е дала публично информация по въпроса, само че подозренията към точната дата към този момент са незначителни, откакто информацията бе доказана и от един от магазините на Samsung в Индия.

Успоредно с изясняването на датата, в от Android Police разгласиха и няколко промо видеа на идните модели, които разкриват променения им дизайн и слагат мощен фокус върху новите камери на Galaxy S серията.

Както и чакахме, още веднъж ще забележим Ultra модел, който ще е надлежно и много по-напомпан от S21 и S21+.

По всичко проличава, че той ще е оборудван с общо пет задни датчика, измежду които ще попада и огромният 108-мегапикселов датчик.

Покрай него в променения камерен модул са ситуирани още 10-мегапикселов перископичен датчик с до 10х оптичен зуум, 12-мегапикселова леща с необятен ъгъл на снимане, телефото датчик с 10 мегапиксела и до 3х зуум, а петият датчик съставлява лазерен автофокус, който замества Time-of-flight датчика.

S21 и S21+ най-вероятно ще са със единствено три камери на гърбовете си и няма да разполагат със 108-мегапикселовия датчик на Ultra.

Въпреки това и трите модела ще могат да предложат 120-херцови екрани и ще разполагат с новия Snapdragon 888 чип на Qualcomm.

Точната дата, на която ще влязат в продажба, към този момент остава неуточнена, само че по данни на Android Authority от Индия телефоните би трябвало да бъдат налични от края на януари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР