Слуховете, че Галена ще остане без хонорар за Нова година,

...
Слуховете, че Галена ще остане без хонорар за Нова година,
Коментари Харесай

Майсторът Си Намери Майстора! Митко Пайнера Си Говори Сам, След Това, Което Му Свъртя Най-Оборотната Звезда!

Слуховете, че Галена ще остане без хонорар за Нова година, се оказаха неточни. Изпълнителката сигурно ще завоюва доста повече, в сравнение с в случай че беше приела най-малко две участия за новогодишната нощ.

За доста от колежките й това към този момент е процедура. Повечето певици по празниците поемат най-малко два уговорката за една вечер поради двойните възнаграждения. Но не и Галена. Тя няма да последва образеца им и в действителност ще работи за себе си.

Както към този момент стана ясно, тя ще пее в заведението Калоянова цитадела, което е благосъстоятелност на брачна половинка й. След ремонта фамилният бизнес процъфтява. Заслуга за това има и самата Галена. Тя постоянно пее в заведението на мъжа си. Там гостуват и величия от ранга на дует „ Ритон “ и Васил Найденов.

Пайнерката отхвърли да поеме и други задължения за новогодишната нощ и ще пее само в заведението на мъжа си. От това е прецакан единствено Митко Пайнера, който ще прибере от нея комисионната единствено за едно присъединяване.

За изявата на Галена в заведението му, Галин ще заплати на шефа й 14 000 лева Половината от тези пари ще се върнат при певицата, защото това действително е нейният хонорар за присъединяване й, написа разкрития.ком.

Но сигурно двамата със брачна половинка й Галин ще проработят доста повече. Всички маси в ресторанта са резервирани и той ще работи на цялостен потенциал.

За разлика от Галена, колежката й Преслава ще има цели две участия в новогодишната нощ. Преси ще пее за почитателите си в столицата и за тези в Пловдив. На процедура тя ще посрещне Нова година на път, защото едното й присъединяване е преди среднощ.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР