Слухове за фалита на милионерския наследник се появиха още преди

...
Слухове за фалита на милионерския наследник се появиха още преди
Коментари Харесай

Ядец! Светлана Чак Сега Осъзна На Какъв Е Седнала! Прилоша Й, Когато Разбра, Че Християн Всъщност Е

Слухове за банкрута на милионерския правоприемник се появиха още преди две години. Но той съумя да опровергае тези изказвания, демонстрирайки разхитителен метод на живот.

След като татко му спрял издръжката, Християн почнал да разчита на заеми от другари. Така за две години той задлъжнял с цяло положение.

Финансовите несгоди на милионера почнали по време на брака му с Мария. Фолкаджийката съумяла да стопи за малко активите на Гущеров, а около финансовите проблеми свадите сред тях зачестили, написа „ България през днешния ден “. Междувременно пайнерката почнала да се оглежда за по-състоятелен мъж и по този начин се стигнало до развода й с наследника на Добромир Гущеров.

След раздялата си с нея, Християн имаше няколко краткотрайни любовни афери, които също му костваха много. След това той се кротна в прегръдките на Светлана Василева, с която подписа брак това лято.

Но и към нея милионерът беше извънредно великодушен и при започване на лятото я изненада с бляскав джип. За да покрива харчовете си, Гущеров младши ипотекирал парцела си в Бояна. Но към този момент се затруднява да покрива вноските по ипотеката си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР