Случвало ли ви се е да закъснеете и да ви

...
Случвало ли ви се е да закъснеете и да ви
Коментари Харесай

10-те най-чести мъжки лъжи

Случвало ли ви се е да закъснеете и да ви се наложи да измислите опрощение за забавянето си? Или да си купете нещо, а по-късно да би трябвало да прикриете какъв брой в действителност сте дали за него? Факт е – оправданията са много постоянно срещано събитие във взаимоотношенията мъж-жена.

Е, не постоянно те са най-оригиналното нещо, което сте можели да измислите, само че пък в множеството случаи правят работа. Изцяло в интерес на дамите списание Cosmopolitan сформира лист с 10-те най-разпространени неистини, които мъжете изричат на гаджетата и съпругите си и истината, която в действителност се крие зад тях.

10. “Попаднах в запушване ”

Просто му е доста по-лесно да каже това, в сравнение с да направи изпитание да изясни същинската причина за закъснението си. Не забравяйте, че въпреки всичко връзката не се удава на мъжете толкоз добре, колкото на дамите. Добрата вест е, че умерено може да замаже очите на половинката си по този метод, даже когато това, което го е задържало е изцяло безобидно. Все отново, безобидна или не, лъжата си е неистина.

9. “Не беше толкоз скъпо ”

Мъжете харесват играчки и не обичат да усещат неодобрението на съпругите или приятелките си, даже когато банковата им сметка не е обща. Причината за тази небивалица може също да е желанието му да потвърди на дамата до себе си, че се отнася отговорно към парите. Той не желае тя да си мисли, че в случай че споделят разноските си, той ще ги изхарчи за едни куп нелепости като плазмен тв приемник и други съвременни играчки.

8. “Пътувам натам ”

Момчетата нормално споделят това, когато са принудени да вършат компания на половинката си на събитие, което нямат никакво предпочитание да посещават. Семейна вечеря да вземем за пример. Той го прави поради нея, само че това не значи, че не й се цупи вътрешно. Така де: не може да откаже да пристигна с риск тя да му се разсърди, а и не желае да се карат. Като изрича това, той печели малко време и идва със забавяне, където би трябвало. Това е неговият метод да си завоюва част от контрола над обстановката.

7. “Не пих толкоз доста ”

Тази на пръв взор безобидна неистина може да значи сериозен проблем и не приказваме единствено за връзката. Ако постоянно я изрича е изцяло допустимо да има проблем с алкохола.

6. “Извинявай, не съм си чул телефона ”

5. “Падна ми батерията ”

4. “Нямах обсег ”

И трите реплики значат едно и също нещо: просто не ти подвигнах. Защо? Мъжете постоянно прибягват до неистини като тези, тъй като се опасяват да кажат, че сега просто не им е до диалози и желаят да останат уединено със себе си. За положителното на всяка жена е да не прекалява с телефонните инспекции и да сътвори още един мотив да му липсва повече.

3. “Не, дупето ти не наподобява огромно ”

Истината е елементарна. Ако една жена задава този въпрос, преди всичко тя сама си проси това целеустремено утешение. Всеки мъж има другар, който го е учил, че “веднъж й отговорих неверно и след това не искаше да се съблича пред мен ”. Това е единственият безвреден отговор, който той знае, тъй че просто няма метод да поеме риска и да ти каже нещо друго.

2. “Пия си последната бира и потеглям ”

Експертите са единомислещи, че тази мъжка неистина, обявена по телефона, значи, че желае да затвори на половинката си допустимо най-скоро, с цел да прекара повече време с приятелите си. И истината е, че даже да я изрече три пъти в една и съща вечер, той в действителност я има вяра всякога.

1. “Няма нищо, добре съм ”

Цели 52 % от мъжете са казвали това пред приятелките си. И съгласно специалистите задачата на тази имитация е да избегнат драмата и да защитят мъжкото си достолепие. Момчетата са наясно, че не ги бива изключително в изразяването на всичко, което им се случва сега, и избират да държат съпругите/приятелките си вън от проблемите си. Дами, идващия път, когато той прибегне до тази имитация по-добре му дайте няколко дни, а по-късно го питайте отново дали е смутен и каква е повода. Дотогава може да е измислил излаз от обстановката, в която се намира.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР