Случвало ли ви се е да закъсате в града? Слизате

...
Случвало ли ви се е да закъсате в града? Слизате
Коментари Харесай

Не закъсвайте в София! Ако не ви блъснат, ще ви плюят докрая

Случвало ли ви се е да закъсате в града? Слизате от колата, обезопасявате. Опитвате се да отстраните казуса и в случай че не стане, викате помощ. Дотогава няколко водачи може да спрат и да ви оказват помощ. Е, да, но в София не става тъкмо по този начин. Даже съвсем по никакъв начин по този начин.
Мъжът е бил със брачната половинка и детето си, когато става неприятния случай. Той за по-малко от минута е обезопасил мястото, поставяйки сигнализиращ триъгълник, облякъл е и жилетка. За негово удивление триъгълникът е бил смачкан от кола в идващите няколко минути.

Ядосани водачи почнали да ругаят и никой не помислил, че може да е станало нещо съществено, че хората може да имат потребност от помощ.

Малко по-късно, ненадейно – един-единствен водач стопира. Мъжът изрича откровените си благодарности за постъпката на непознатия мъж, само че е и ядосан от безразличието и отношението на по-голямата част от водачите.
Вижте един роман от първо лице: Имах нещастието да ме остави колата на Околовръстен път, посока Пловдив, на има-няма 200 метра от входа на локалното за Ринг Мол. Аварийки, жилетка и триъгълник на рационално разстояние за под минута. Чист шанс, че не стана верижна дотогава.Искам да Ви покажа, какъв народ сме ние българите.

За няма 4-5 минути, триъгълника беше ПРЕГАЗЕН, от маалко по-нова шкода комби.

Идва интерсната част - аз съм с жена ми и дребното ни дете, аварирали на околовръстен път.

От боязън за нашето семейство, сложих жилетка и взех каквото бе останало от триъгълника, с цел да бъда жив триъгълник.Изгубих броя на псувните които отнесох, клаксоните, коли които съвсем не минаха през мен ДАЖЕ имаше няколко които колкото да не минаха през авариралия ни автомобил.

За контрастност на няколкостотинте псувни и прочие които изядох - 1 (словом, ЕДИН) човек спря да ни ревизира дали имаме потребност от нещо. Един. Един единствен (любезен господин с хубава и нова S класа) - в случай че го четеш това - жив и здрав да си, пич. Срам ме е, че съм българин. Яд ме е, че не съм емигрирал.

И не, никой не ни е отговорен, че сме на тоя хал (общо казано, война на пътя, политическа конюнктура, обичай и прочие), заслужаваме си всичко, тъй като НИЕ сами сме си отговорни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР