Случвало ли ви се е да си мислите: Май работя

...
Случвало ли ви се е да си мислите: Май работя
Коментари Харесай

9 признака, че компанията ви има токсична култура

Случвало ли ви се е да си мислите: „ Май работя на в действителност извънредно място... "? Ако не сте сигурни дали едно сходно определение е пресилено или в реалност сте се озовали в компания с токсична фирмена просвета, отделете малко време с цел да прецените дали следните 9 черти разказват организацията, за която работите.

1. Мениджърите се концентрират върху неуспехите на чиновниците, а не върху техните достижения

Лошите ръководители мислят само за методите, по които да обвинят своите чиновници за всички проблеми на компанията. Те рядко дават позитивна противоположна връзка и похвали за нещата, които вървят добре, и не насърчават чиновниците, които се показват на равнище.

2. Бюрокрацията е смазваща

Токсичните работни места са известни с множеството бариери, които човек би трябвало да преодолее, с цел да получи утвърждение от страна на управлението и да  продължи напред с осъществяването на предоставената му задача.

3. Печалбата е по-важна от хората

Много шефове са захласнати дотам от мисълта да победят конкуренцията и да отчетат колкото се може по-големи облаги, че изобщо не се интересуват от жертвите и напъните, която техните чиновници би трябвало да създадат, с цел да бъде реализиран стремежи резултат.

4. Целите на компанията са нереалистични

Ръководството слага толкоз високи цели и стандарт на работа, че те са не просто нереалистични, само че от време на време и изцяло непостижими. Когато чиновниците не разполагат с нужните запаси и поддръжка, с цел да дадат най-хубавото от себе си, те могат елементарно да прегорят под тежестта на големите упования, които са им предоставени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР