Случвало ли ви се е да имате афера с по-млад

...
Случвало ли ви се е да имате афера с по-млад
Коментари Харесай

Само за жени: 3 причини да пробвате секс с по-млад мъж

Случвало ли ви се е да имате спекулация с по-млад мъж? Живеем в съвременни времена и към този момент възрастта няма значение. Разбира се, връзките с по-млад мъж могат да имат както негативни, по този начин и позитивни страни. Но дано се фокусираме върху плюсовете.
1. Възрастта не е определяща за уменията му в леглото
Нали знаете приказката: „ Който си го може, си го може “. Ами тъкмо по този начин е! Можете да се изненадате какъв брой добре се оправя младокът в секса. Всичко е до чувство, е несъмнено и до опит, написа beu.bg. Не се заблуждавайте, че дребният няма задоволително... Понякога външният тип лъже.
2. Добре е за самочувствието ви
Няма какво да се лъжем, това, че някой млад секси мъж е избрал тъкмо вас си е огромен комплимент. Ще се отрази добре на самооценката ви отсега нататък. Вече ще имате спомагателни бонус точки, че сте привлекателна за всички мъже, без значение от възрастта
3. Страст, дълготрайност и многообразие
Да, с тях ще имате всичко това! Не е загадка, че множеството млади мъже са си по-издръжливи, по-разкрепостени и енергични. Ами за какво пък да не се възползвате! Нападайте самоуверено или пък се оставете да бъдете „ нападнати “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР