Случва се на всеки. И двамата сте в настроение, дори

...
Случва се на всеки. И двамата сте в настроение, дори
Коментари Харесай

Осем бързи убиеца на вашето либидо

Случва се на всеки. И двамата сте в въодушевление, даже сте почнали любовната предигра – целувате се, облеклата хвърчат и в един миг искрата изчезва. Има куп аргументи, които могат да убият настроението. Ето и кои са най-честите от тях:

1. Майка ви звъни
22:30 вечерта е и надали би се обадила, в случай че не е нещо съществено, тъй че вие замразявате всевъзможни дейности и се хвърляте към телефона. Оказва се някаква нелепост, само че пък тя ви държи на телефона 20 минути. След това вашето либидо към този момент е извънредно замряло.

2. Чувате чудноват звук някъде из къщата
Няма по какъв начин да го игнорирате. Не сте гледали един и два страшни кино лентата. Разбира се, става известно котката или просто звук от съседа, но вашите мисли към този момент са в напълно друга посока.

3. Единият пада от дивана и егото му е засегнато
Ако това е сътрудникът ви, стартирате да се хилите неистово, а той се наскърбява и настроението му към този момент не е по никакъв начин любовно. В случай, че вие сте падналият, надали ви е толкоз смешно или полово.

4. Започвате да се карате по време на любовната игра
Съвсем действителна обстановка! Може би той се пробва да ви приказва мръсотии, само че не уцелва тона и вместо това ви наскърбява. Или пък ви захапва прекомерно мощно и възбудата отива в болежка. В буйни моменти може много неща да се объркат.

5. Страстните моменти се трансформират в порно
Понякога мъжете се объркват и считат, че действителният секс е като порното, което гледат по малкия екран. Жените са по-чувствителни и изрично не се виждат в ролята на порно кукли, което води до кавги и конфузни моменти.

6. Осъзнавате, че нямате презерватив
И стартират едни договаряния от негова страна или мъдруване от кое място най-бързо да се снабдите с стремежи кондом. През това време пристрастеността охладнява.

7. Газове, издут стомах
Преди да вършиме секс е хубаво да знаете какво да избягвате като храна. Газовете и подутият стомах са огромен страстоубиец и може да провалят любовната ви вечер.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР