Случва ли ви се да се озовете в омагьосан кръг

...
Случва ли ви се да се озовете в омагьосан кръг
Коментари Харесай

Останете насаме! 4 знака, които издават, че имате нужда от това

Случва ли ви се да се озовете в обаян кръг от задания, звук, още задания. Главата ви стартира да бучи. Изведъж всичко ви нервира, усещате, че всеки миг ще избухнете! Не позволявайте на гнева да ви победи. Всичко може да се оправи с къс тайм-аут. Кои са 4-те знака, че имате потребност да останете уединено?
1. Вече нищо не може да ви накара да се усмихнете
Случва ли ви се да се чувствате отегчени ? Нищо не ви се прави, даже обичаните ви занятие не са примамливи, отлагате да свършите даже най-дребната задача. Стигне ли се до такава степен, време е за малко време уединено. Направете си разходка в квартала, само че не говорете с никого по телефона . Просто вървете и си съберете мислите. Ще се учудите какъв брой огромна смяна ще донесат единствено 15 минути на открито.

2. Искате да ядете... всичко и когато и да е
Много постоянно хората употребяват храната, с цел да потушат прочувствен проблем. Емоционалното хранене е тип хранително растройство и не трябва да го оставяте да се задълбочи. Този проблем пробвайте да разрешите като си водите дневник. Затворете се в една стая и напишете в бележник по какъв начин се чувствате и към каква храна посягате. Премислете за евентуалните вреди.

 прочувствено хранене

3. Дори най-дребните неща ви напрягат
Може би сте съвършени в жонглирането на куп задания. Но има дни, в които и дреболиите ви затрудняват. А евентуално има дни, в които имате толкоз за извършване, че не знаете от кое място да започнете. Може би сте толкоз претрупани, че ви се желае просто да захвърлите всичко в подмяна на един ден успокоение .

Стигне ли се до такава степен, идете в банята, изплакнете си лицето и си задайте няколко въпроса. " Толкова ли е ужасно ситуацията? ", " Чувствам ли се добре физически - гладен ли съм, жаден ли съм, боли ли ме нещо, имам ли потребност от глътка въздух? ". Във всеки един миг бъдете подготвени да поискате помощ от колегата, преди да избухнете.

4. Отговаряте внезапно
Има ли моменти, в които даже най-простия въпрос ви нервира и отговаряте жестоко, остро или саркастично? Избухването против членове на фамилията е извънредно недопустимо. Обикновено е измежду сигурните знаци, че ви би трябвало тайм-аут. Отново, значимо е да действате, преди да сте нагрубили някого. Помолете за 10 минути уединено. Затворете се в спалнята, притворете очи и просто дишайте . Ще се изненадате какъв брой бързо ще си възвърнете самообладанието.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР