Случайно или не, старши треньорът на националния отбор на Унгария

...
Случайно или не, старши треньорът на националния отбор на Унгария
Коментари Харесай

Изненада: Разкриха първия входящ трансфер на Челси през зимата

Случайно или не, старши треньорът на националния тим на Унгария - Марко Роси, оповести първия зимен трансфер на британския . В изявление пред " Calciomercato " наставникът направи следния коментар по отношение на 23-годишния бранител на Фенербахче Атила Салай:
" Атила Салай има ужасно бъдеще пред себе си, като по всичко наподобява, че той ще играе в Челси. Ясно е, че той е следван от огромните тимове в Испания, само че явно прекосяването му в Челси е финализирана договорка ", съобщи решително Роси.
Според него тя ще бъде оповестена още в първите дни на 2022 година, а новината не е изненадваща, в случай че се има поради фактът, че договорите на Сесар Аспиликуета, Тиаго Силва, Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен изтичат в края на сезона. В последните дни се появиха информации и че .
Името на Атила Салай нашумя около Европейското състезание по футбол през лятото. Тогава Унгария бе в " Групата на гибелта " с тимовете на Португалия, Франция и Германия, само че сподели страховит дух и с малко повече шанс можеше и да излезе от нея. Играчите на Марко Роси изгубиха с 0:3 от Португалия в първия си мач, само че по-късно приключиха 1:1 с Франция и 2:2 с Германия.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР