Случаят се разпространи в такива мащаби, че албанският премиер Еди

...
Случаят се разпространи в такива мащаби, че албанският премиер Еди
Коментари Харесай

Мелони плати сметката на сънародници, забравили да си платят в албански ресторант

Случаят се популяризира в такива мащаби, че албанският министър председател Еди Рама го загатна пред Джорджа Мелони при неофициалното ѝ посещаване в Албания през седмицата. Мелони поддържа положителни връзки с Рама и одобри поканата да му гостува със фамилията си във вилата му във Вльора, разделяйки ваканцията си сред Пулия и Албания. За шанс на ощетения ресторантьор, дребната албанска почивка на Мелони реши неговия проблем.

Пред в. La Stampa, италианският дипломат в Тирана цитира разпореждането, което е получил от италианския министър председател: „ Отидете и платете сметката на тези идиоти ”. В свое изказване италианското полоство в Тирана удостовери, че въпросът е организиран и сумата от към Евро 80 е платена. " Италианците съблюдават разпоредбите и заплащат задълженията си. Надяваме се, че сходни епизоди няма да се повторят ", се споделя в известието.

Случаят закупи славата на невиждан дипломатически акт. Италианският министър на земеделието Франческо Лолобриджида, който е омъжен за сестрата на Мелони и дружно са гостували в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР