Случаят със зверското убийство на 30-годишната телевизионна водеща Виктория Маринова

...
Случаят със зверското убийство на 30-годишната телевизионна водеща Виктория Маринова
Коментари Харесай

Журналисти от Русе: Някой се опитва да си направи ПР от трагедията с Виктория Маринова

Случаят със зверското ликвидиране на 30-годишната телевизионна водеща Виктория Маринова влезе в международните медии като гнет над публицисти. Вижте какво споделят нейните сътрудници от Русе. Те са на мнение, че не става дума за спиране на следствие.

В неделните дни Виктория водела своето предаване "Подиум ", а отвън работата си провела благотворителни акции за подкрепяне на обществено слаби деца. За следствия и разкрития нито тя е имала искания, нито малкия екран я е заела.
Стана по този начин обаче, че към името й бе пришито определението "разследващ журналист”, оповестява БНР.

Журналистът Жанета Йорданова е на мнение, че убийството се употребява за операция: "Тя не е имала закани най-малко до предния ден ".

Татяна Савова е на мнение, че "някой се опита да яхне гребена на вълната и от едно престъпно действие, да го трансформира в нещо, което визира специалността публицист, като цяло. Не бива да се вършат такива съществени заключения без да се знаят обстоятелствата и без да има резултат от следствието. Представете си, че на мястото на Вики беше някоя елементарна жена, инцидентно попаднала. Тогава защо щяхме да приказваме ".

Ахмед Алиев, представен от БНР, сподели: "Международните медии, които без да си ревизират информацията и каналите по които ревизират информацията, също доста способстваха за обстановката в интернет пространството сега. Може би би трябвало да имаме малко повече доверие в институциите, да изчакаме да си свършат работата и да кажат какво се е случило ".

"Мисля, че цялата тази обстановка не трябваше да се позволява и си мисля, че фокусът се измества - от една покруса някой се пробва да си направи ПР”, счита Силва Агопян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР