Случаят с тежък побой, нанесен на майка на две деца

...
Случаят с тежък побой, нанесен на майка на две деца
Коментари Харесай

Стана ясно кой е ревнивият бизнесмен, пребил жена си в Пловдив СНИМКИ

Случаят с тежък побой, нанесен на майка на две деца в Пловдив от брачна половинка й, разтресе всички. Вече се знае, че пловдивският бизнесмен е задържан. Днес, на брифинг, зам.-районният прокурор Атанас Илиев разкри детайлности за случая, без да оповести самоличността на насилника. По информация на  това е 44-годишният Симо Касабов. 

Мъжът е следял цялото си семейство посредством конфигурирани приложения на телефоните им за подслушване и проявление на местоположението. Той постоянно ги заключвал в дома си без тяхното единодушие. Има данни и за чести сигнали и побои. Причината била патологична ревнивост. 

Снощи предприемачът се върнал вкъщи и заварил брачната половинка си да приказва по телефон, който не е виждал и надлежно на него не е подложен програмен продукт за подслушване и следене. Започнал да я бие с тенис ракета. Вследствие на побоя дамата има множество хематоми, фрактура на две ребра, разкъсан далак, спукано тъпанче. Жертвата някак си съумяла да избяга от жилището, а нейни приятелки я откарват в болница. 

Състоянието на дамата е тежко, направена й е интервенция, заяви прокурор Илиев. 

Докторът, който посреща дамата в болничното заведение, я познава. През 2018 дамата още веднъж е призната с контузии от същия лекар и тогава му споделила, че е паднала по стълбите. 

За благополучие децата не са станали очевидци на побоя. 





Симо Касабов е задържан и следва мярката му да бъде удължена на 72 часа с разпореждане на прокуратурта. Касабов е родом от родопското село Змеица и е първи братовчед на Павел и Румен Вълневи, които бяха притежатели на българо-американската телевизия BIТ. Той е и измежду учредителите на партията на Цветанов. 

Той има няколко компании, които се занимават с консултантска активност, импорт и експорт, произвеждане, преправка и комерсиално посланичество и ходатайство, произвеждане на електрическа сила, течни, твърди и газообразни горива, а също по този начин и с покупка, градеж или обзавеждане на недвижими парцели за продажба, импорт и търговия с козметични артикули. 

Семейните фотоси в обществените мрежи демонстрират живота на едно щастливо семейство със съществени финансови благоприятни условия. Зад тази фасада обаче нещата явно са трагични. 

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР