Случаят с обезобразената Дебора, която беше безмилостно нападната от 26-годишния

...
Случаят с обезобразената Дебора, която беше безмилостно нападната от 26-годишния
Коментари Харесай

Мистерията се заплита: Разминават ли се фактите по случая с Дебора?

Случаят с обезобразената Дебора, която беше безмилостно нападната от 26-годишния охранител Георги Николаев, като че ли от ден на ден се заплита. Макар и да има доказателства за това кой е направил действието и той да е в ареста, следствието продължава. И се обясняват всевъзможни детайлности към връзките сред потърпевшата, нападателя и обкръжението им. 

Преди няколко дни самата Дебора проговори за пръв път обществено, откакто казусът закупи известност и цяла България застана на нейна страна. В малко видео 18-годишното момиче благодари за поддръжката и споделя, че моментът е доста заплашителен за нея.



В хода на следствието изникват обстоятелства към случилото се в онази злополучна вечер. Споменава се към този момент и името на още един мъж, който е някогашният другар на Дебора. Става дума за Росен, с който тя е имала връзка, която завършила в края на 2022-ра, след което той отпътувал за чужбина. Когато се върнал обаче, двамата още веднъж почнали да се срещат. Според майката на Дебора, имали загадка връзка, само че съгласно протокола от разпита на Росен, връзките им са единствено и само другарски. 

Той даже е бил на посетители на 18-годишното момиче в същата вечер, единствено 1 час преди нападението. Според формалната информация, Росен е бил в дома на Дебора сред 20-21 ч., а обезобразяването и побоят над нея се е случил сред 23-23.30 ч. 

 георги николаев

Подробност, която досега не беше известна е, че Георги е съумял да влезе в жилището в Стара Загора, тъй като Дебора постоянно забравяла да заключи входната врата. Както се е случило и в онази нощ. Майка ѝ удостоверява тази информация. 

Никой от съседите в блока не чул крясъци и шумове от принуждение, само съседката, при която Дебора отишла, схванала какво се случва. При разпит дамата обяснила, че Дебора е била обезобразена от раните ѝ течала кръв, а тя изглеждала в потрес, не серпантина да се движи и да повтаря „ нападнаха ме, нарязаха ме, кръвта ми изтича, ще припадна “. Но до момента в който било в жилището ѝ, момичето твърди, че не изпитвала никаква болежка. И едвам в болничното заведение схванала, че има строшен нос, голям брой порезни рани и охлузвания.

 георги николаев, дебора

Майката на Дебора знаела, че Георги ѝ е отправял закани, подбудени от жестока ревнивост. Самата тя е виждала чатове, в които Николаев си разрешава брутални закани. 

Дали брачната половинка на Георги е знаела за връзката му с Дебора, към момента не се знае. Също по този начин тя към момента не е коментирала нищо по случая обществено. Припомняме ви, че преди дни беше заведено второ дело против него за закани за ликвидиране. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР