Случай на забавена спешна помощ в Добричко на възрастен мъж

...
Случай на забавена спешна помощ в Добричко на възрастен мъж
Коментари Харесай

Катастрофирал шофьор умря заради закъсняла линейка

Случай на забавена незабавна помощ в Добричко на възрастен мъж в тежко положение. Възрастно семейство излиза с кола, само че на мъжа му прилошава. Автомобилът пада в канавка. Идват служители на реда и очевидец.

„ Опитахме се да извадим индивида от колата. Той оше беше контактен, само че в неприятно положение. Линейката не идваше. Започнах и аз да звъня на 112. Проверихме и сред първото позвъняване и моето бяха минали 20 минути “, споделя Ивайло Василев.

След като мъжа колабира, Василев стартира сърдечен масаж, включват се и служителите на реда, тъй като липсва пулс. Накрая идва кола за спешна помощ, само че съгласно, очевидеца, здравното лице, не съумява да направи сърдечен масаж с думите „ Толкова мога “. Затова Ивайло продължава с обдишването.

Качват мъжа в колата за спешна помощ дружно с жена му и очевидеца. Там не престават напъните по съвземане на възрастния човек.

„ Той въртеше очи, беше му поставена кислородна маска, която се запотяваше от дишането. Жена му държеше ръката му, той я стискаше, аз продължавах със сърдечния масаж. Ние го докарахме жив до болничното заведение.За жал след това разбрахме, че е умрял “, споделя Ивайло.

Той не знае можеше ли да бъде избавен индивидът, в случай че колата за спешна помощ е пристигнала по-рано.

От болничното заведение в Балчик обявиха, че здравното лице е установило, че индивидът не диша и не е контактен при идване в село Рогачево, само че очевидецът е безапелационен, че той е бил жив, до момента в който пътуват с колата за спешна помощ.

От болничното заведение споделиха, че имат доктор и половина и трима фелдшери, които поемат всички случаи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР