Словенският специалист Анте Шимунджа ще бъде новият старши треньор на

...
Словенският специалист Анте Шимунджа ще бъде новият старши треньор на
Коментари Харесай

Лудогорец намери треньор, взема специалист от Словения

Словенският експерт Анте Шимунджа ще бъде новият старши треньор на Лудогорец. Бившият ментор на Мура идва до дни, с цел да подпише контракт с делиорманци, оповестява вестник " Екипа ".

" Той в никакъв случай не удостовери или отхвърли примамливата оферта, само че в този момент, съгласно информацията, която получихме от няколко надеждни източника, към този момент няма подозрения. Анте Шимунджа към този момент няма да води тима на Мура в бъдеще. Той ще премине на скамейката на Лудогорец, като към този момент е договорил всички елементи с новите работодатели. А скоро се чака подписването на контракта ", написа още изданието.

50-годишният експерт от Марибор се срещна с Лудогорец в квалификациите за Шампионската лига. Разградчани победиха във втория кръг след 3:1 и 0:0. Реално Шимунджа повтаря стъпките на различен треньор - Павел Върба, който се озова в Разград откакто неговият тим Виктория (Пилзен) беше отстранен от орлите.

Големият триумф на Мура беше, че отборът съумя да пребори конкуренцията на много по-богатите в страната Марибор и Олимпия (Любляна) и подвигна шампионската купа. Мура отпадна и от Щурм (Грац) в Лига Европа, с цел да влезе в групите на Лигата на Конференциите. Там тимът на Шимунджа остана финален, само че победи Тотнъм вкъщи с 2:1 и си завоюва краткотрайна популярност.

" Разград? Това беше парещ въпрос още във финалите на есенната част на сезона, след заминаването на черно-белите за зимните празници спекулациите единствено се ускориха. През последните седмици се появиха доста спорни информации по отношение на по-нататъшната орис на 50-годишния мариборски специалист, който обаче от самото начало мълчеше, добавя вестник " Екипа Словения ".

" Ще би трябвало да се случи голям поврат, с цел да се осъществя друг сюжет. Шимунджа ще бъде треньор на Лудогорец, въпреки нито той, нито бъдещите му работодатели да са удостоверили. Но към този момент знаем кой е и новият старши треньор на Мура. Алмир Сулейманович ще изведе играчите от Мурска Собота на първата подготовка след Нова година, прибавя медията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР