Словения постепенно смекчава мерките и от днес в сила е

...
Словения постепенно смекчава мерките и от днес в сила е
Коментари Харесай

Словения смекчава мерките, възможни са събиранията на до 100 души

Словения последователно смекчава ограниченията и от през днешния ден в действие е решение на държавното управление, че навън могат да се събират до 100 души, а също по този начин за пръв път от шест месеца ще бъде допустимо в по-голямата част от страната да се седи в градините на кафенета и заведения за хранене, заяви Танюг, базирайки се на СТА.

Събиране на до 100 души ще бъде допустимо и на проведени конгреси на закрито, само че ще би трябвало да се съблюдават рекомендациите за сигурност. При събирания навън жителите ще би трябвало да съблюдават отдалеченост от 1,5 метра, а едно лице ще би трябвало да стои на пространство от 10 квадратни метра, предава Българска телеграфна агенция.

Ако тези ограничения се съблюдават, маските не са нужни.

Маските ще бъдат наложителни при събиранията на закрито, само че там едно лице ще би трябвало да има пространство от 30 квадратни метра.

Обектите ще могат да обслужват посетители навън в интервала от 7 до 19 часа, а личният състав ще би трябвало да се тества веднъж седмично. Масите би трябвало да бъдат отдалечени най-малко на три метра една от друга и най-вече четирима души могат да се хранят на една маса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР