Словашката полиция задържа 8 души връзка с убийството на словашкия

...
Словашката полиция задържа 8 души връзка с убийството на словашкия
Коментари Харесай

Извънредна новина, свързана с разстреляните като кучета журналист Ян Куцияк и годеницата му

Словашката полиция задържа 8 души връзка с убийството на словашкия публицист Ян Куцияк и неговата избраница Мартина Кушнирова. Сред задържаните е и хипотетичният палач. Това предадоха международните медии, представени от Блиц. За останалите се подозира, че са съучастници на физическия причинител на убийството и са помогнали за организацията на закононарушението.

Осемте обвинени бяха задържани от профилирани сили на полицията в град Коларово, Южна Словакия. Словашкият министър председател Петер Пелегрини приветства полицейската интервенция. " Следствието и прокуратурата заслужават хвалба за своята работа, която разреши задържане на обвинените. Разследването на убийството на Ян Куцияк и годеницата му, а също по този начин и наказването на нарушителите се управляват от държавното управление ", съобщи Пелегрини.

Полицията заяви, че следствието по случая продължава. 27-годишният Ян Куциак бе убит на 21 февруари дружно с годеницата си Мартина Кушнирова в село Велка Мача, Западна Словакия.   Репортерът бе разкрил корупционни схеми във властовите структури на страната и връзки сред словашкото държавно управление и италианската мафия.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР