Слон (31 март - 12 април) Те са щедри, имат

...
Слон (31 март - 12 април) Те са щедри, имат
Коментари Харесай

Кое животно си според индийския хороскоп

Слон (31 март - 12 април)

Те са великодушни, имат вътрешна хубост и непорочност, които ги отличават от всички останали.

Жребец (13 април – 10 май).

Хората, родени под този знак, са чувствени и общителни. Те се стремят към триумф, самопризнание, от самото начало желаят да учат и да тестват нови неща.

Овца (11 май - 24 май)

Човек, който има този тотем, постоянно се колебае сред храброст и безволие, успокоение и нервност.

Змия (25 май -20 юни).

Индийският хороскоп по дата на раждане допуска, че чувствителността, променливостта са присъщи за този знак.

Куче (21 юни - 4 юли)

Понякога такива хора се назовават властнически, макар че в действителност за тях е значимо да реализират задачата си.

Котка (5 - 18 юли)

Котките не се излагат на риск, само че в случай че нямат съответна цел, те са погълнати от нерешителност в себе си. Те се привързват, само че съблюдават отдалеченост.

Овен (19 юли - 15 август).

Това е много интелигентен, изобретателен човек. Овенът има развито въображение, за него е значимо да извършва колкото се може повече задания.

Мъжки плъх (16 - 29 август).

Те са консервативни, упорити и в това време нагли. В кръга на околните им е значимо да усетят личната си мощ.

Плъх (29 август - 12 септември).

Хората, родени под знака на Плъха, се отличават с вътрешно успокоение и рационалност. За тях е значимо да работят интензивно, с цел да си обезпечат материална база.

Бик (13 - 25 септември).

Биковете са великодушни, елементарно намират нови другари, само че страдат от липса на самочувствие. Удобно им е да живеят по график.

Бизон (26 септември - 9 октомври)

Външно спокойни, те постоянно се усещат празни и не са подготвени да се примирят с това. Такива хора вървят към триумфа по всички вероятни способи.

Тигрица (10-5 ноември)

Тигриците са доста амбициозни, могат да бъдат великодушни, да покажат своята креативна същина. Те не демонстрират личната си уязвимост и постоянно самоуверено се изправят пред заплаха.

Тигър (6 - 18 ноември)

Той е деликатен към близките, както и към всеки нов предмет за него. Мъжът Тигър е упорит.
 Растенията, които могат да убият домашния ви любим Растенията, които могат да убият домашния ви любим
Много постоянно срещани култивиран растения, като ябълки и лалета, имат някои токсични детайли, които могат да се окажат рискови за вашето к...

Олениха (19 ноември - 1 декември).

Оленихата кипи със комбинация от добрина и свирепост, жизненост и податливост към меланхолия. Винаги се стреми към съвършенство.

Сърна (19 ноември - 1 декември)

Те са идеалисти в любовта. Потопени в възприятията, забравяйки за всичко останало. По-добре е да се любуват на сегашното..

Елен (2 - 14 декември).

Отличен разум, упоритост, нужда от власт - това са главните характерности на елените. За него е значимо да докара започнатото до своя логически свършек.
 Ако бяхте животно, какво щяхте да бъдете - най-хубавите 10 отговора при изявление за работа Ако бяхте животно, какво щяхте да бъдете - най-хубавите 10 отговора при изявление за работа
Всеки от нас е ходил на изявление за работа и се е сблъсквал с какви ли не въпроси. По някое време може да чуете въпрос, който никой не в...

Куче (15 - 27 декември).

Такива хора са смели и авантюристичен настроени. Винаги имат доста хрумвания, кучетата са положителни водачи. Те са в положение да се жертват.

Мъжка маймуна (28 декември - 10 януари).

Те са решителни, дисциплинирани и в това време капризни. Маймуните са неуловими, те могат изцяло да трансформират личността си.

Мангуста (11 - 23 януари).

Мангуста е интелигентна и амбициозна, нормално избира да бъде сама през целия живот. Той не търпи неистини, тъй като е мечтател, до момента в който аз ще се примиря с действителността.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР