Сложна схема на прехвърляне на буса, който катастрофира на АМ

...
Сложна схема на прехвърляне на буса, който катастрофира на АМ
Коментари Харесай

След тежкия инцидент на АМ Тракия! Срещу 50 лв санданчанин се сдобива с микробус за трафик на мигранти, истинският собственик се укрива, живял е в Благоевград

Сложна скица на прекачване на буса, който катастрофира на Автомагистрала " Тракия ",край Чирпан, откри инспекция. При злополуката почина 1 и 32-ма бяха ранени, тежкият случай стана в края на седмицата. Шофьорът на буса избяга от мястото на случая. Оказа се, че микробусът по документи се води благосъстоятелност на малоимотен санданчанин, който бил употребен против 50 лв. да подпише документите по договорка за покупко- продажба и действително да стане притежател на буса, научи Струма ком.

В схемата взели участие двама мъже и жена., разказал санданчанинът. Така действителният притежател на буса, трансформирал се в ковчег за чужденеца, остана прикрит. По- късно той е открит, само че към момента не е открит, защото на двата му адреса -единият в Благоевград, другият в София не е открит. Собственикът Велико М. е живял на квартира в регионалния център, преди 12 години. Бил е арестуван преди време за трафик, само че няма повдигнато обвиняване. В момента служителите на реда от София и страната го търсят.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР