Сливен. Среща за подкрепа на бъдещи предприемачи предизвика интерес в

...
Сливен. Среща за подкрепа на бъдещи предприемачи предизвика интерес в
Коментари Харесай

Сливен: Среща за подкрепа на бъдещи предприемачи предизвика интерес в града

Сливен. Среща за поддръжка на бъдещи бизнесмени провокира интерес в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Областната администрация .
Възможностите за безвъзмездни образования и менторска поддръжка на бъдещи бизнесмени провокираха интерес измежду младите поданици на Сливен. Близо 30 души, на възраст сред 25 и 35 години, участваха в осведомителна среща в регионалната администрация, на която бе показан планът „ Осигуряване на ефикасна поддръжка за предприемачество “. Зам.областният шеф Камен Костов откри събитието и показа изпълнителите на плана – „ Информационни и информационни технологии – клъстер Бургас “ с ръководител Петко Георгиев и Комуникационна организация „ ProWay “ с шеф Стоян Стоянов. Гост на събитието бе зам.областният шеф на област Ямбол Волен Дичев.
Проектът е ориентиран към жителите на Югоизточния район, които желаят да стартират независим бизнес. Акцент на срещата в Сливен бяха осведомителните технологии и споделените пространства за бизнес. Подобни срещи са планувани и към този момент се организират в областите Ямбол, Бургас и Стара Загора. След като приключат те, ще бъдат проведени образования съгласно декларираните потребности, с благоприятни условия за сформиране на личен бизнес-план, оказване на подпомагане по юридически и счетоводни въпроси, даване на насоки за финансиране.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР