Сливен. Специално изработен плакет по повод честванията на 140-та годишнина

...
Сливен. Специално изработен плакет по повод честванията на 140-та годишнина
Коментари Харесай

Сливен: Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи на кмета Стефан Радев златен плакет

Сливен. Специално направен плакет във връзка честванията на 140-та годишнина от приемането на Търновската конституция получи кметът Стефан Радев по време на срещата си с ръководителя на 44-то Народно заседание Цвета Караянчева. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
От своя страна кметът Стефан Радев благодари за вниманието, което Караянчева оказва на Сливен и неговите жители, само че най-много на най-малките му поданици. Председателят на Народното събрание е на посещаване в Сливен във връзка Националния фестивал на детската книга, който се организира под неин патронаж.
В рамките на срещата Цвета Караянчева изрази усещанията си, като уточни, че градът стартира да придобива все по-модерен образ и се трансформира в по-добро място за живеене, което е резултат от положителното ръководство на кмета и екипа му.
Освен плакета, кметът получи и фототипно издание на Търновската конституция, призната от Учредителното заседание на 16 април 1879 година и Конституция на Българското княжество.
След срещата двамата се включиха в карнавалното шествие на фестивала, а по-късно се причислиха към формалната гала в залата на Драматичен спектакъл,,Стефан Киров ”, на която беше връчена Националната премия,,Константин Константинов ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР