Сливен. Казуси, свързани предимно с водопреносната мрежа в различни части

...
Сливен. Казуси, свързани предимно с водопреносната мрежа в различни части
Коментари Харесай

Кметът на Сливен Стефан Радев и негови заместници имаха приемен ден днес

Сливен. Казуси, свързани най-вече с водопреносната мрежа в разнообразни елементи на града, сложиха през днешния ден поданици в приемния ден на кмета Стефан Радев и негови заместници, оповестиха от пресцентъра на Общината. Сливенският градоначалник беше помолен за подпомагане при решение на проблем с водоподаването в един от регионите на Сливен. Кметът даде обещание да прегледа вероятните разновидности с специалисти и в случай че е допустимо, да се търси решение по проблема.

От името на живущи във вилна зона, жители показаха признателност към управлението на Общината за слагане на отчасти осветяване и запълване на дупки по пътя в региона. Жител на квартал „ Речица “ внесе подписка в поддръжка на позицията на Общината в договарянията за финансиране на замяна на цялата водопроводна мрежа в квартала.

В рамките на приемния ден от част от заместниците на Стефан Радев беше потърсено подпомагане по жилищни въпроси и проблеми, свързани с трудовата претовареност и други

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни задължения е допустима смяна в дните и записаните жители се уведомяват за това. Записването се прави три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на жителите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се одобряват и по е-поща.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР