Следвайте Гласове в Проект на решение за възлагане на Министерския

...
Следвайте Гласове в Проект на решение за възлагане на Министерския
Коментари Харесай

Предоставяне на военна и техническа помощ на Украйна ще обсъди парламентът

Следвайте " Гласове " в
Проект на решение за възлагане на Министерския съвет да даде военна и техническа помощ на  Украйна с вносители Десислава Атанасова и група народни представители от ГЕРБ-СДС, ще разиска Народното събрание като първа точка в четвъртък. Това предвижда проектопрограмата за работа на депутатите, оповестена на интернет страницата на Народното събрание, оповестява Българска телеграфна агенция.

В нея е също план на решение за подсилване на отбранителните качества на България и оказване на военна поддръжка на Украйна, препоръчан от ПГ на " Демократична България ".
За четвъртък се планува разискване и гласоподаване на решение за оставане на битовите крайни клиенти на електрическа енергия на контролиран пазар. Както и план на решение за възлагане на Министерския съвет да одобри стратегия за даване на обезщетения на небитовите крайни клиенти на електроенергия  - с вносители Делян Добрев и група народни представители от ГЕРБ-СДС.
Проектопрограмата включва чуване на служебния министър на енергетиката Росен Христов за доставките на газ в България от 27 април 2022 година до момента. 

Решение за приемане на Проект за капиталов разход " Придобиване на нов вид военен аероплан “ - втори стадий, с вносител Министерският съвет, е точка първа за петък, след привършване на парламентарния блиц надзор.
В програмата са и първо гласоподаване на няколко законопроекта за промени в Изборния кодекс.
В петък, с изключение на блиц надзор, ще се организира и постоянният парламентарен надзор.
Проектопрограмата планува на следващия ден съвещанието да стартира с измененията в Правилника за организацията и активността на Народното събрание, признати от краткотрайната комисия. Предлага се в дневния ред също да бъде чуване на служебния министър на опазването на здравето Асен Меджидиев, по искане на " Възраждане ", по отношение на оповестеното нарастване на трудовите хонорари в системата на опазването на здравето от предходното държавно управление.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
02 Ное 20226602 Ное 20228002 Ное 202218802 Ное 20229101 Ное 2022465601 Ное 20221074КоментариАмериканците без война унищожиха Европа02 Ное 2022 8:14ч.
И нашенци гладни ли са, какви са, та такова подлагане! Никакво оръжие на Зеленски, що за безумци!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z02 Ное 2022 8:16ч.
Да внимават доста, че събитията се трансформират с стремглава скорост и най-после да не им спихнат главите на тия даващите
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР