Следващия ход на Amazon в света на модата може би

...
Следващия ход на Amazon в света на модата може би
Коментари Харесай

Amazon ще създаде огледало за пробване на виртуални дрехи








Следващия ход на Amazon в света на модата може би ще бъде огледало, което ще демонстрира по какъв начин биха ви стояли облеклата, без да се постанова действително да ги обличате. Компанията е получила патент точно за такава технология. Използвайки огледала, екрани, екрани, прожектори и камери, системата ще може да комбинира изображението на човек с виртуални облици и да показа отражение със смесена действителност, което демонстрира потребителите на разнообразни фонове и с виртуални тоалети.

Макар че Amazon се сблъсква с известна опозиция от открития фешън свят, компанията пусна няколко продукта през последните години. Тя сътвори своя лична фешън марка и своя услуга за пробване на облекла вкъщи. Освен това Amazon създаде приложение, което да поучава потребителите кой тоалет е по-стилен и логаритъм, който може да разпознава фешън трендове и на база на тях да основава дизайн на облекла. И несъмнено, тук е мястото да се спомене и Echo Look – камера, която се управлява с глас и може да прави фотоси и видео клипове на тоалетите и да ви насочва какво е по-добре да облечете. Технологията, разказана в новия патент, наподобява като разумно продължение на Echo Look. Също по този начин още предишния октомври Amazon купи срартъп компанията Body Labs за 3D модел на човешкото тяло.

Патентът не е гаранция за артикул и от Amazon не са разкрили никакви проекти за създаването му в технология. Но за компания, която желае да пробие в стилните среди и чиято търговия на дребно несъмнено ще завоюва от това да разреши на потребителите да мерят виртуални облекла, огледалото за смесена действителност е много интелигентен ход.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР