Следващите стъпки по случая Цветан Василев са насрочване на делото

...
Следващите стъпки по случая Цветан Василев са насрочване на делото
Коментари Харесай

Сотир Цацаров: Няма да се откажем от делото за Цветан Василев

Следващите стъпки по случая " Цветан Василев " са насрочване на делото в съда и започване на правосъден развой. Ние няма да се откажем от делото за Цветан Василев . Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров.
По думите му въпросите с оръжейните фабрики " Дунарит " и " Емко " не са проблеми на държавното обвиняване.
Според Цацаров прокуратурите по места не са нито задоволително дейни, нито са потвърдили, че бранят задоволително интереса на хората . Понякога мудността, неналичието на задоволително бърза и съответна реакция - тя ме нервира необикновено, нервира ме пасивността , неусещането за това, което би трябвало да се направи, съобщи още обвинител номер едно пред Нова телевизия.

Не може да има упреци, че тези избори са били опорочени. Ако има някакви укори, всеки би трябвало да се сърди за личния си избор. Няма избор, който е имало у нас, и да не са оставали подозрения. Този Висш съдебен съвет би трябвало да работи и да работи по-добре от предходния. Трябва да оправдае упованията на тези, които са го избрали, безапелационен бе Цацаров.
Всичките дрязги, крамоли и кавги се отразяват извънредно отрицателно в лицето на естествения български жител. Тези кавги са нужни някому, с цел да се поддържа непрекъснато тематиката за неприятните и положителните във Висшия правосъден съвет. Но жителят желае правдивост - като стартираме от естествените битови закононарушения и стигнем до грабежа на инкасото - в част от институциите има големи кривици, счита Цацаров.

По думите на Цацаров визитата на съветския общоприет прокурор Юрий Чайка е политизирано от тези политически субекти, които по един или различен метод са позабравени на политическата сцена . Отношенията сред българската и съветската прокуратура са професионални, сбит беше основният прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР