Следващите два прототипа на мегаракетата Starship, чийто първи тест бе

...
Следващите два прототипа на мегаракетата Starship, чийто първи тест бе
Коментари Харесай

Следващите два прототипа на мегаракетата до Марс вече са в производство

Следващите два прототипа на мегаракетата Starship, чийто първи тест бе през днешния ден към този момент са в произвеждане. Това показа за Мениджър нюз проф. Орлин Велев, татко на старши инженера и началник на екип, участващ в създаването на бъдещия супер галактически транспортен съд, на който се разчита за полети до Марс и Луната, Орлин Велев-джуниър.

„ Това беше доста вълнуваща заран тук, изключително за работещите в SpaceX. Изпитанието като цяло се смята за доста сполучливо, тъй като това е голяма ракета, с изцяло нова технология, която досега не беше тествана “, описа проф. Велев. Той е в непрекъсната връзка със сина си, който работи и прекарва времето си главно на полигона на SpaceX в Бока Чита. „ Целта на днешния тест бе най-много ракетата да излети и да доближи избрана височина, което не беше несъмнено до посления миг, само че в последна сметка бе реализирано. “, изясни проф. Велев.

Успешният старт бе маркиран и от Илон Мъск, макар взривяването на ракетата четири минути след излитането. Мъск поздрави екипа и му благодари, като означи, че от днешния тест е научил значими неща за идващите тествания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР