Следващата седмица започва най-новото риалити на топ дизайнерката МЕГЗ. Проектът

...
Следващата седмица започва най-новото риалити на топ дизайнерката МЕГЗ. Проектът
Коментари Харесай

Нова телевизия се ръсна 400 бона за новото риалити на МЕГЗ

Следващата седмица стартира най-новото риалити на топ дизайнерката МЕГЗ. Проектът се споделя TopQueen и ще приюти в една къща някои от най-популярните инфлуенсъри на България, които ще се занимават със обществени, публични и благотворителни дела.

Според злите езици Нова телевизия е вложила 400 хиляди лв. в новия благотворителен план на амбициозното миньонче. За риалити план сумата не е по никакъв начин огромна, тъй като формати като Биг Брадър и Фермата  се вършат с по над 2 милиона бюджет. Но Каканашева въпреки всичко може да се гордее, тъй като все пак и всички тя стъпка, по стъпка се приближава все по-близко до задачите си.

Тази година хубавиците няма да живеят на хотел. Каканашева е съумяла да се пребори за първокласна къща - съвсем като в Биг Брадър. Говори се, че имат даже басейн.

Всяко от девойките е прибрало хонорар над 10 бона според от известността си.

Като най-голям е хонорарът на скандалната Нора Недкова, която е получила 25 хиляди, с цел да подвига рейтинга на предаването. Толкова е получил и съ-водещия на Mегз - звездният фризьор Венелин Кондаков. 100 хиляди пък е прибрала МЕГЗ за цялостна дистрибуция на формата, концепцията, както и ролята на водещ.

Останалите пари са отишли за построяването на звездна атмосфера и събирането на фрагменти от най-хубавите риалити формати и излъчвания за редактори, сценаристи, монтажисти и други. Както и за звездни посетители, които да бъдат ментори на девойките в другите дела.  От втория филмов откъс на плана пък се вижда по какъв начин девойките събират боклуци, поставят непринуден труд, грижат се за бездомни животни. А Каканашева и девойките театралничат в тениски с посланията на формата “Заедно можем повече ”, “Следвай фантазиите си ”, “Да опазим България чиста ”, “Живей отвън телефона си ” и други. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР