Следващата седмица Управителният съвет на БФВолейбол ще решава бъдещето на

...
Следващата седмица Управителният съвет на БФВолейбол ще решава бъдещето на
Коментари Харесай

Людмил Найденов: Всеки има шанс в плейофите на Суперлигата, но няма как да се играят

Следващата седмица Управителният съвет на БФВолейбол ще взема решение бъдещето на волейболните шампионати у нас, предвид на оповестеното изключително състояние заради разпространяването на ковид. Бе оповестено, че има три разновидността за довеждане докрай на шампионатите, като те ще бъдат разисквани на идния УС.

Потърсихме мненията на клубовете в Суперлигата. Ето какво сподели за BGvolleyball.com мениджърът на ВК Марек Юнион-Ивкони (Дупница) Людмил Найденов:
„ Позицията на ВК Марек е, че Суперлигата би трябвало да завърши с моментното класиране. Колкото и да е неприятно за мнозина, а ние сме включително, би трябвало да се резервира подреждането на тимовете до миг. Познавам добре развиването на шампионата, следил съм от близко множеството мачове и това са действителните позиции, които тимовете демонстрираха в постоянния сезон на Суперлигата.Всеки има късмет в плейофите, още повече че шампионата бе много равностойно. За страдание обаче съгласно моето мнение е, че няма по какъв начин да се изиграят. Никой не знае какъв брой време ще продължи тази комплицирана обстановка и изискванията в насилствен домакински престой.
Ако се вземе решение да се резервира настоящето класиране за завършек на сезон 2019/2020, ние приключваме на пето място, въпреки и да имаме шансове да продължим в плейофите. С оглед на всичко, което ни се случи, считам, че петата позиция е относително добра. "
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР