Следващата седмица ще изберем студента, който ще стане съветник в

...
Следващата седмица ще изберем студента, който ще стане съветник в
Коментари Харесай

Министър Гечев: Удължаваме срока на конкурса за студент - съветник в политическия ми кабинет

Следващата седмица ще изберем студента, който ще стане консултант в политическия кабинет на Министерството на земеделието. Това заяви министърът на земеделието Явор Гечев при откриването на академичната година в Аграрния университет в Пловдив. Той добави, че срокът за кандидатстване се удължава до 16 септември, с цел да може повече искащи да се възползват и да подадат документи за присъединяване, оповестяват от пресцентъра на земеделското министерство.

„ Този университет има обичаи, има и бъдеще, посредством своите преподаватели и студентите. Благодарен съм, че съм научил съвсем всичко в живота си и в професионалния си път във връзка с земеделието точно тук, в Аграрния университет в Пловдив “, съобщи земеделският министър.

По думите му самочувствието, че има познания не по-малки от западните си сътрудници, се дължи на страхотните преподаватели и състуденти, от които е имал опцията да научи доста. Той описа персоналните си мемоари и усещания от първия си ден в същия университет: „ Стоях на последните редове и не знаех какво желая от живота. Странни ми изглеждаха думите на преподавателите, че в тази стая може би стои предстоящ министър на земеделието. Случи се, и то с мен “.

Явор Гечев се обърна към преподавателите с рекомендация да не съдят строго студентите, да им дават късмет да се учат, да работят, даже това да не е по метода, по който обичайно сме привикнали. На студентите обърна внимание, че ги чака доста учене, само че и нови страсти. „ Използвайте този университет, той е тук за Вас и не забравяйте, че някъде всред Вас е бъдещият министър на земеделието. Учете, бъдете себе си и се гордейте с университета си “, пожела министърът.

Аграрният министър уточни още, че се надява на една добра година, с по-малко рецесии, тъй като в последните години земеделието е изправено пред доста провокации.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР