Следственият комитет на Русия възнамерява да разпита предалите се украински

...
Следственият комитет на Русия възнамерява да разпита предалите се украински
Коментари Харесай

Русия ще разпитва предалите се бойци от Азовстал

Следственият комитет на Русия има намерение да разпита предалите се украински бойци, които са се укривали в металургичния цех Азовстал в Мариупол, оповестиха от ведомството пред кореспонденти.

„ Следователите на Руския следствен комитет ще разпитат предадените бойци, които са се укривали в завода „ Азовстал “ в Мариупол “, оповестиха от Семеен кодекс на РФ.

Разследващите имат намерение да разпознават националистите и да ги ревизират за присъединяване в закононарушения против цивилното население. Както означават от ведомството, информацията, събрана по време на разпитите, ще бъде съпоставена с други данни, налични в материалите по наказателни каузи.

Припомняме, през днешния ден, 17 май, съветското министерство на защитата заяви, че 265 бойци от завода Азовстал в Мариупол са поставили оръжие и са се предали през последния ден. Сред тях 51 са тежко ранени. Всички нуждаещи се от здравна помощ са изпратени в болничното заведение в Новоазовск в ДНР, оповестиха от съветското министерство на защитата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР