СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОЦяла България

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОЦяла България
Коментари Харесай

Цяла България трепери заради Росен Ангелов, търсят следите му чак в Добрич, защото...

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО

Цяла България е потресена от шесторното ликвидиране, станало в новогодишната нощ в Нови Искър. Страхът от незнайното местонахождение на килъра Росен Ангелов обаче не е единствено у хората, които живеят в региона, в който го търсят. 

Заради положителната си физическа подготовка и фактът, че познава добре региона, хората се плашат, че убиецът може от дълго време към този момент да не е в региона, а доста надалеч, оповестява Блиц.

В същото време наш четец изпрати на публицистичната ни поща сигнал, че името Росен Желев Ангелов попада в документи на учебно заведение в Добрич. На брифинга през днешния ден проверяващите оповестиха, че Росен е от Добричко.

В уеб страницата на СОУ Д. Талев това име е посочено в листата на настоятелите на школото. Вероятно се касае за дублаж на имената, само че въпреки всичко родното село на килъра е относително близо - балчишкото село Змеево.



Снимка: Блиц

Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР