СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър bTVТози

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър bTVТози
Коментари Харесай

Криминолог пося съмнения дали Росен Ангелов е масовият убиец, но предупреди: Всеки може да му стане жертва!

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО

Кадър bTV

Този причинител е житейски достоверен, само че не значи, че той е направил убийствата. Мотивът е доста персонален, прочувствен. Ако той е причинителят евентуално е имал връзки с Кети Кюхова. Връзката не е доказана публично от полицията, само че по този начин настояват всички медии. Това е връзката с убийствата – минава през Кети. Това съобщи някогашният следовател и сегашен юрист Людмил Рангелов в ефира на bTV.

„ Сигурно е позволил неточности. Някъде из пространствата или в автомобила да има негови отпечатъци. Едва през вчерашния ден откриха телефона на Кети. Винаги при първичните огледи, в случай че не се откри предмет, който очакваш да е там, правиш втори, трети оглед. Възможно е да има кръв от него и той да е бил засегнат. Кръв или косъм “, разяснява още специалистът.

По думите му Росен Ангелов може да е на всички места.

„ Излезе информация, че е квалифициран алпинист, може изобщо да не е в региона, в който го търсят “, уточни той и добави, че за един умел алпинист не е проблем да отиде задоволително надалеч.

„ Малокалибреното оръжие остава дребни следи по облеклата и при първия оглед може да не са регистрирани тези следи и по тази причина да има такава версия, че е доста невъзмутим “, счита Рангелов.

„ Оръжието евентуално е нелегално притежавано. На черния пазар не са доста оръжията. Едва ли е планувал тъкмо с това оръжие да извърши убийствата. Бил е в пандиза преди 30 години, само че надали е получил удостоверение. Това е по-дамско оръжие “, сподели още той.

По думите му Росен Ангелов е рисков за цялата страна, за цялото население.

„ Този човек няма какво да губи. Всеки, който му се препречи може да бъде жертва, тъй като в случай че го заловен, няма какво по-голямо наказване да получи.

Той има държание на социопат и умопобъркан. Това е проблем на Министерство на вътрешните работи. Този човек би трябвало час по-скоро да бъде обезвреден.

Припомняме, че Росен Ангелов е главният обвинен за шесторното ликвидиране в къщата на ужасите в Нови Искър. Министерство на вътрешните работи го разгласи за търсене, като посочи, че може да е въоръжен и доста рисков.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР