СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Сензационна версия: Росен Ангелов май е бил информатор на службите


СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Една от версиите на проверяващите е, че Росен Ангелов е бил осведомител на ДАНС и полицията и това е била главната причина да остане на независимост, вместо да излежава 8-годишната си присъда за педофилия, написа " Труд ".

Росен Ангелов, който бе търсен за шесторното ликвидиране в Нови Искър, бе открит мъртъв през днешния ден следобяд в сграда край село Луково. Той се е гръмнал в слепоочието с малокалибрен револвер “Берета ” със заглушител. Трупът на така наречен " Горски човек " е бил единствено на 500 метра от вилата, която е обитавал, преди да го подгони полицията. Възможно е да е поставил завършек на живота си още в четвъртък, когато жандармерия и барети блокираха Луково.

“Районът беше разпределен на квадранти, с цел да не се пропусне къща. Методично претърсването трае към този момент трети ден. Около 14 ч. през днешния ден в една от стаите е открито тялото на мъж, който по възраст и изложение дава отговор на търсеното лице ”, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. По думите му тялото не е намерено във вила, а в от дълго време изоставена сграда в планината. Той бе безапелационен, че часът за гибелта може да се даде единствено след аутопсията.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР