СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ПЕТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ПЕТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Разплита ли се трагедията?! Труп на простреляна жена е намерен близо до Нови Искър, твърдят два източника

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ПЕТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Тяло на простреляна жена е намерено покрай Нови Искър през тази нощ. Предполага се, че тялото е на търсената поради петорното ликвидиране - 44- годишна Кети Николова. Информацията беше доказана пред " Хоризонт " от два източника, заяви преди минути БНР.

До момента от Министерство на вътрешните работи отхвърлят дамата да е открита. Столичната полиция е мобилизирана в следствието на петорното ликвидиране в Нови Искър Вчера там бяха открити телата нацяло семейство. Все още не е открит револверът, с който е убито фамилията, оповестиха пред " Хоризонт " източници от Министерство на вътрешните работи, написа Блиц.

Огледът на полицията е завършил към 4.00 часа сутринта. По-късно е почнал втори оглед, който би трябвало да се организира в светлата част на деня. Все още не са ясни и претекстовете за осъщественото закононарушение. Полицията продължава да търси, за момента, незнаен причинител. Още нощес в Нови Искър се появиха клюки, че 44-годишната Кети Николова, която беше оповестена за търсене, е открита убита в гора, покрай селото. До момента от Министерство на вътрешните работи не удостоверяват такава информация. Преди минути обаче се появиха първи фотоси на джипа БМВ в гора до Нови Искър, който също бе разгласен за търсене. 

Сигналът за петорното ликвидиране е подаден през вчерашния ден към 16.20 ч. от брата на убития мъж. Той е твърдял, че от 1-ви януари търси фамилията, което е било в къщата, с цел да чества Нова година, и откакто не е съумял да откри връзка с хората по телефона, е извикал полиция. Пристигнали са на място служители на реда и екипи на Спешна помощ. Те са разкрили общо 5 натрупа, убити с малокалибрен револвер, изясни нощес основният прокурор Сотир Цацаров. Иззети са видеозаписи от камери на околни къщи и офиси. Продължава следствието и разпитите по случая. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР