СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА НОВОТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА НОВОТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО
Коментари Харесай

Самоков смразен след убийството на разведената Венета и децата от ревнивия Иван, ето какво разказват хората

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА НОВОТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО В БЪЛГАРИЯ

Днес към 13.30 следобед в Самоков проехтяли изстрели – описват хората от ромската махала. Първоначалната неофициална информация беше, че се е стреляло точно в центъра на ромската махала, написа samokovinfo.com. 

Неофициални източници разнесоха бързо мълвата, че в къща на улица „ Люляк “ е станало всеобщо ликвидиране. Целият град Самоков още веднъж бе ограден от полиция. Около къщата на кървавата драма имаше тълпи от роми и полицейски коли. Това се случва ден, откакто в ромската махала и в центъра на Самоков се сбиха 40 души. Според слуховете стрелецът бил настоящ служител на реда в София. Но тази информация не е потвърдена. Два часа след убийствата стрелецът се е самопрострелял.

Застреляна е 33-годишна жена. Тя се развела преди шест години, първият й мъж бил от Дупница. Двамата имали наследник. Венета пристигнала в Самоков след развода. След това живеела с различен мъж от София. Преди няколко дни го напуснала и се прибрала в родната си къща в Самоков, при своите родители и фамилията на брат й. Според едната версия мъжът, с който е живяла в София в последните години, нахлул в дома й, прострелял я в стаята, в която е била, след това прострелял и 15-годишния й племенник – наследник на брат й. Ранил и нейния наследник, който е на 12 години. Детето било простреляно в слепоочието, патронът минал откъм гърба и минути по-късно, в Спешна помощ е умряло.

В махалата се приказва, че убийството е от ревнивост. Цялата полиция в Самоков беше на място, из града часове наред хвърчаха коли за спешна помощ и самоковци бяха шокирани от следващата покруса. Венета се прибирала отвреме – в точния момент в града, работила в София като чистачка. Мъжът, с който е съжителствала в никакъв случай до момента не е идвал в Самоков и никой не го познавал – споделят хора от махалата.

Венета била доста красива и работлива. Била уважавана в Самоков.

Медиците направиха всичко допустимо, с цел да спасят живота на сина й. Той бил докаран в болничното заведение към момента жив, само че минути по-късно е умрял.

Преди час дворът на болничното заведение в Самоков, пред Спешна помощ, беше цялостен с опечалените родственици на убитите. Полицията дежуреше на няколко места, в това число и в Спешна помощ. Всички бяха потресени от всеобщото ликвидиране в Самоков.

„ Самоков става все по-неспокоен град “ – разясниха самоковци, възмутени и изплашени от всеобщото ликвидиране.

От Пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи потвърдиха информацията и оповестиха, че към 13.45 часа през днешния ден в полицията постъпил сигнал за простреляни жена и дете в Самоков. На адреса неотложно са изпратени чиновници на РУ-Самоков и Спешна помощ, които открили гибелта на 33-годишната жена. 12- годишният й наследник е настанен в болничното заведение в Самоков в сериозно положение, по-късно е умрял. По първични данни се касае за битов скандал. Предприети са дейни дейности за установяването и задържането на причинителя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР