След завръщането на супермоделите на 90-те на Седмицата на модата

...
След завръщането на супермоделите на 90-те на Седмицата на модата
Коментари Харесай

Хелена Кристенсен поддържа форма с танци и бокс

След завръщането на супермоделите на 90-те на Седмицата на модата в Милано, всички заговориха за неувяхващата хубост на тези девойки! И инстинктивно всички се запитаха по какъв начин го вършат?

Днес ще ви разкрием по какъв начин неустоимата хубавица със сини очи, Hелена Кристенсен съумява да наподобява толкоз добре на 48-годишна възраст, колкото и на стилния подуим през 90-те. И повярвайте ни, и до през днешния ден тя прецизно следва режима си и не прави взаимни отстъпки с грижата за външния си тип.

Датската хубавица, която сега се изявява като фотограф, креативен шеф на Strangelove NYC, началник на редица благотворителни действия и страхотна майка, е безапелационна, че постоянно си оставя време и за себе си. Тя е безапелационна, че би трябвало да умееш да балансираш сред работата, фамилията и себе си. Ето за какво от време на време тя прекарва часове, в които избира да е сама и да не поддържа връзка с никого.

 Хелена Кристенсен поддържа форма с танци и бокс

“Аз съм доста разговорлив човек, само че от време на време прекарам няколко дни сама, без да приказвам с никого. И не се усещам самотна. Обичам да извозвам времето си със себе си. Така се усещам по-спокойна и изпълнена с естетика, ” споделя Хелена и добавя, че едно от най-важните неща за нейната добра форма, е сънят. “Чувствам се най-добре, когато дремя по доста. Сънят е моят приоритет номер едно. Един добър сън може да промени целия ми ден, ” безапелационна е Хелена.

Разбира се, тяло като на Хелена не се поддържа единствено с релакс и добър сън, а и с доста пот в залата. Тя залага на танци, на които разчита за своята прелест и на един мъжки спорт – боксът, с който оформя тялото си.

 Хелена Кристенсен поддържа форма с танци и бокс

“Наскоро започнах да отивам на танци. Това е може би най-трудното нещо, което съм опитвала. А най-любимото ми е боксът. Обичам да се усещам мощна и желая да виждам незабавни резултати. Той може да ви наподобява по-мъжки спорт, само че и доста дами го практикуват. Полът ни не би трябвало да ни лимитира да прави каквото желаяме. ”

Задължително за Хелена е и здравословното хранене и тя се старае да следи всяка хапка, която поставя в устата си. “Закусвам овесена каша със захар или кисело мляко с мед + омлет с картофи, домати и босилек. Обядът нормално е огромна салата. Хапвам също пилешко и сирене, едамам, краставица, артишок и цвекло, залети с дресинг. За вечеря избирам стек и паста. Мога да пояждам паста до края на живота си. ”

 Хелена Кристенсен поддържа форма с танци и бокс

Като последовател на здравословния метод на живот, Кристенсен държи на био артикули и в грижата за кожата. “Чрез моята компания, научих доста за естествената хубост и естествените артикули. Използвам кокосово масло, куркума и маска с наслойка за кафе. Кафето го използвам и в грижата ми за тялото, което го обтривам след къпане.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР