След завръщането на култовата Nokia 3310, финландският бранд с китайски

...
След завръщането на култовата Nokia 3310, финландският бранд с китайски
Коментари Харесай

Nokia се завръща със смартфон от висок клас

След завръщането на паметната Nokia 3310, финландският бранд с китайски притежател пуска и първия си смарт телефон от висок клас. Той се споделя Nokia 8 и ще коства към 600 евро.

Смартфоните още веднъж желаят да станат настолни компютри

Новият Samsung Galaxy S8 не се дефинира от правоъгълника

Телефонът ще се опита да размени селфитата с нова мода: bothie. Той може да употребява по едно и също време както предната камера, по този начин и тази на гърба и да прави фотоси и записи на протичащото се от двете страни на телефона. При запис на общоприетоо 4K видео пък има алтернатива за 360-градусов тон.

Операционната система на Nokia 8 e Android 7.1.1, като компанията споделя, че софтуерът е без спомагателен интерфейс и е автентичен, по този начин, както Гугъл го е замислил през цялото време.

Юбилейният iPhone ще бъде доста по-скъп

Новият Android O дава обещание обилни промени

Корпусът на смарт телефона е от алуминий, като е гладък и следва предходната философия на Nokia за уеднаквен панел без забележими сглобки. На гърба на модела има двойна 13МР камера с Zeiss лещи, като единият датчик е пъстър, а другият - монохромен. Камерата на предния панел също е 13МР, само че с широкоъгълен обектив.

Легендата се завръща - Nokia 3310

Nokia 8 употребява платформата Qualcomm Snapdragon 835 за процесор и видеообработка. Инженерите са добавили и в допълнение изстудяване с медна тръба и изолираност от графит, която да разпределя топлината отмерено по целия корпус на устройството. Моделът има 4GB RAМ, 64GB вградена памет, слот за microSD карти с потенциал до 256GB.

Introducing the new #Nokia8 with Dual-Sight mode, our most powerful Android smartphone. #Bothie #Nokiamobile https://t.co/8M7cS3ah9I pic.twitter.com/UoBKezXuYA
— Nokia Mobile (@nokiamobile) August 16, 2017
Дисплеят е 5.3-инчов, затрупан с Gorilla Glass 5 и е с резолюция 2560х1440 пиксела. Телефонът ще може да се употребява с две SIM карти, само че единият
слот е и за microSD карта, тъй че потребителят ще би трябвало да избира. Батерията е с потенциал 3090mAh. Продажбите на Nokia 8 ще стартират през септември т.г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР