След заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и среща със

...
След заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и среща със
Коментари Харесай

ГЕРБ може да остане само с двама зам.-председатели след оставката на Цветанов

След съвещанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и среща със всички 28 регионални шефове на партията тази заран, водачът на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов разгласи, че партията му може да остане единствено с двама заместник-председатели след оставката на Цветан Цветанов.

Ще бъде дадена повече власт на административния секретар на ГЕРБ, а работата на Цветанов ще се размени с изпълнителната комисия на партията, изясни Борисов.

Първите думи на премиера след съвещанието на Изпълнителната комисия, че направеният избирателен разбор в ГЕРБ сочи, че успеха е безапелационна и с оставките в Българска социалистическа партия това е било доказано. На 7 юли конгресът на ГЕРБ ще би трябвало да гласоподава освобождението на Цветан Цветанов.
Бойко Борисов:

Защо се стигна до оставката на Цветан Цветанов?

- Защото това беше и негово предпочитание и както той сподели доверието в нас по доста тематики го няма. Така че откакто го няма, това е едно вярно решение.

Няма трети вид - разновидностите бяха - напуща управителните постове в партията, стопира да се изявява по медиите и да е лице на партията и остава да работи в централата като редови член. Той това не се съгласи и избрахме другия вид - напуща отвред.

 Бойко Борисов: Победата на евроизборите е безапелационна Бойко Борисов: Победата на евроизборите е безапелационна
Анализът за тези избори е, че успеха е безапелационна и с оставките в Българска социалистическа партия това беше доказано. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след съвещание на Из...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР