След втория уикенд от отварянето на 2/3 от киносалоните у

...
След втория уикенд от отварянето на 2/3 от киносалоните у
Коментари Харесай

„Жената чудо 1984“ е най-гледаният филм у нас

След втория уикенд от отварянето на 2/3 от киносалоните у нас най-гледаният филм е " Жената знамение 1984 ", сочат систематизираните данни от кината. Историята за принцесата на амазонките Диана, която връща действието през 80-те години на предишния век е към този момент втора седмица на екраните и е гледана от общо 4 770 фенове и има 55 382 лв. доходи.



На втора позиция е първата премиера от предишния петък - хорърът " Бягай ". Историята за дете в инвалидна количка, което стартира да подозира майка си в укриването на секрети от нея, е гледана от 1 805 фенове и има 18 366 лв. доходи.



Трето място е за втората премиера от петък - комедията " Свръхинтелект ".



Препятствията пред младата Каръл, която стартира да чува тв приемника, телефона и микровълновата, които ѝ приказват, са гледани от 1 729 фенове и регистрират 17 745 лв. доходи от билетите им. Четвърто място е за екшън-комедията " Убийство за " Оскар ".

Макар и излязъл малко преди второто затваряне на киносалоните филмът за това по какъв начин опитите за ликвидиране на основния артист в заснемащ се филм, го трансформират в шлагер, са гледани към този момент от 5 519 фенове и регистрират 52 768 лв. доходи. На пета позиция е анимацията " Тролчета: Турнето ".

Пътуването на Попи и Клон измежду шестте разнообразни тролски племена и откриването на другите им стилове музика са видени към този момент от 17 181 фенове и имат 150 170 лв. доходи за десетте седмици на екраните. Шесто място в топ 10 заема европейската престъпна драма " Кръстницата ". Филмът за преводачка в полицията, която поради работата и знанията от там съумява да провежда съвършената мрежа за разпространяване на опиати е втора седмица на екраните и е гледан от 3 565 фенове и има 35 311 лв. доходи. На седмо място е анимацията " Лео Да Винчи: Мисия Мона Лиза ". Италианският роман за младият художник и неговите другари, които се пробват да открият пиратско богатство, с цел да спасят младата Мона Лиза от нежелателен брак е на екраните от края на октомври предходната година и към този момент е гледан от 8 380 фенове и има 70 812 лв. доходи. Осмо място е за екшънът " Честен апаш " с Лийъм Нийсън в основната роля.

Опитите на банков обирджия, който след редица сполучливи удари, взема решение да се съобщи и да стартира естествен живот, само че се сблъсква с корумпирани ФБР-агенти са на екраните у нас от началото на октомври и към този момент имат 28 396 фенове и 279 823 лв. доходи. На девето място измежду най-гледаните филми у нас е " Откачалка ". Тийнейджърският хорър за сериен палач, който разменя духа си с този в тялото на млада колежанка е на екран от средата на ноември предходната година и е гледан от 5 873 фенове и има 52 737 лв. доходи.

Десето място е за българския " Пепел върху слънцето ", който излезе на екран в края на октомври предходната година. Разследването на млада журналистка след смъртен случай в болница е гледано от 4 754 фенове и има 41 035 лв. доходи. Миналият уикенд в кината са влезнали общо 8 237 фенове, а предходната година по същото време в киносалоните са били 71 044 души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР