След възстановяването на контрола над сирийския град Ракка, самообявилата се

...
След възстановяването на контрола над сирийския град Ракка, самообявилата се
Коментари Харесай

Тръмп: Краят на халифата на Ислямска държава се вижда

След възобновяване на контрола над сирийския град Ракка, самообявилата се столица на Сирия, "краят на халифата на Ислямска страна към този момент се вижда ", съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, представен от Франс прес и Асошиейтед прес.

Тази победа на съюза, ръководен от кюрдите, съдружници на Вашингтон, бързо ще се премине към "нова фаза " в Сирия, "при която ще поддържаме локалните сили за сигурност " и "ще създадем условия за дълготраен мир, с цел да не могат терористите още веднъж да заплашват общата ни сигурност, добави американският президент в официално съобщение.

По думите на Тръмп, Съединени американски щати се поддържат дипломатическите договаряния и със слагането на завършек на насилието в Сирия бежанците ще могат умерено да се завърнат вкъщи, което ще докара до политически преход, отразяващ волята на сирийския народ.

"Освобождаването на Ракка е основен стадий в международната битка против Ислямска страна ", съобщи през вчерашния ден и държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън, който сега е на посещаване в страните от Залива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР