След въведените неотдавна организационни промени на глобално ниво, Филип Морис

...
След въведените неотдавна организационни промени на глобално ниво, Филип Морис
Коментари Харесай

Филип Морис България обяви организационни промени


След въведените наскоро организационни промени на световно равнище, Филип Морис Интернешънъл афишира промени и в управлението на компанията в България.

Джордж Маргонис, който сега е общоприет управител на Филип Морис България, ще бъде назначен за ръководещ шеф за Гърция, Кипър и Малта. Маргонис се причислява към българския филиал  в края на 2016 година и управлява трансформацията на компанията в страната в посока бъдеще без пушек. През последните 6 години, с помощта на неговата работа, бездимният бизнес на компанията в България отбелязва непрестанен растеж. Под неговото управление компанията се развива и постанова като новаторска и устойчива организация и в 6 следващи години е оповестена за най-хубав шеф от Top Employers Institute. В този интервал България се трансформира и в източник на гении за Филип Морис Интернешънъл - доста от локалните чиновници получават опция за развиване на интернационално равнище, в разнообразни пазари и отдели на компанията.
-->
" За мен времето, което прекарах във Филип Морис България, беше неповторимо и вдъхновяващо странствуване. От самото начало на бездимната промяна на компанията в България работим интензивно, с цел да повишим информираността на пълнолетните пушачи в страната. Водим борба с дезинформацията на всички фронтове, с цел да осигурим еднакъв достъп до научни данни и надеждна информация за бездимните други възможности. Към днешна дата над 200 000 българи са спрели да пушат цигари и са минали на нашите бездимни други възможности, а това нямаше да бъде допустимо без целия екип на Филип Морис България, който работи безрезервно всеки ден, с цел да осъществя задачата ни за бъдеще без пушек в страната ", сподели Маргонис.

Организационните промени в България идват след преструктурирането на Филип Морис Интернешънъл на районно равнище, при което Христос Харпантидис (настоящ президент и ръководещ шеф за Гърция и ръководещ шеф на клъстъра на югоизточните страни в ЕС) поема длъжността на вицепрезидент за Европа, отговаряйки за страните от Югоизточна Европа, както и ръководството на административния център на 12-те страни в района (Гърция, България, Румъния, Кипър, Малта, Хърватия, Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Албания и Черна Гора).

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР