След успешното провеждане през уикенда на обучение за разрешаване на

...
След успешното провеждане през уикенда на обучение за разрешаване на
Коментари Харесай

Обучават варненски младежи да пишат CV и мотивационно писмо

След сполучливото осъществяване през уикенда на образование за разрешаване на спор от " Младежки информационно-консултантски център - Варна " (МИКЦ Варна) са подготвени с ново предложение към младежите в града. Темата на образование е " Как да напишем CV и мотивационно писмо и по какъв начин да се представим на изявление за работа ". 
Обучението ще бъде разграничено на няколко съществени модула:
• Автобиография (CV) - Какви неточности се позволяват най-често и какво да изберем европейски формат или дизайнерски тип?
• Мотивационно писмо - Защо мотивационното писмо е значима част от процеса по намиране на работа и по какъв начин бързо и елементарно да напишем въздействащо мотивационно писмо.
• Представяне на автобиография и мотивационно писмо употребявайки обществените мрежи и разнообразни Интернет основани принадлежности за намиране на работа.
• Представяне на изявление за работа - етикети и неписани правила при първа среща с шеф.
Целта на тренинга е посредством неофициалното обучение да помогне на младежи, които нямат трудова претовареност сега да покачат своите шансове за намиране на подобаващата работа. Ще обърнем внимание на новите технологии и особено на потреблението на обществените мрежи и разнообразни онлайн принадлежности, които към този момент дейно оказват помощ на хора в намирането на положителни работодатели.
Обучението е за младежи на възраст от 15 до 29 година и е гратис, само че се изисква предварителна регистрация на www.mikcvarna.com. Ще се организира на 18 ноември 2017 година (събота) от 11 ч. в МИКЦ Варна (читалище " Отец Писий ", ул. " Братя Бъкстон "12А).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР