След успешното откриване на сезон 2017/2018 през октомври, YALTA CLUB

...
След успешното откриване на сезон 2017/2018 през октомври, YALTA CLUB
Коментари Харесай

YALTA CLUB кани Marco Faraone за първото парти за ноември

След сполучливото разкриване на сезон 2017/2018 през октомври, YALTA CLUB разгласи и програмата си за ноември. Очертава се кондензиран и разнороден празненство месец с някой от най-хубавите актьори на електронната сцена. В първата вечер от месечната стратегия ще гостува италианецът Marco Faraone от Drumcode, а с изключение на него зад пулта ще застане резидентът на клуба Liubo Ursiny . Мястото е Room 1 на YALTA CLUB, а датата е 10 ноември . В събота ( 11 ноември ), клуба ще отвори вратите на Room 2 за второто празненство от поредицата NO ORDERS , дружно с DIASS и MAGA .

Този месец ще стартира уместно, тъй като гостът на първото празненство е един млад, само че мултиталантлив диджей и продуцент. Marco Faraone издава първото си парче Arabia посредством Tenax Recordings през 2008 година Въпреки това, огромният пробив на Marco Faraone е през 2010 година, когато издава Strange Neighbors EP за лейбъла Moon Harbour. От тогава надареният продуцент е работил за влиятелни лейбъли като Drumcode, Desolat, Be As One, Sci+Tec, Moda Black, Holic Trax, Get Physical и Truesoul. Като диджей Faraone е още по-ангажиран. Неговата известност в Италия е безапелационна - от 3 години е резидент на известния клуб Tenax във Флоренция, който съгласно него е „ един от най-хубавите в света ". Той съумява да пуска там постоянно макар претрупаната си стратегия, включваща фестивали като Tomorrowland, Extrema Outdoors, Elrow (Барселона) и BPM Mexico, както и именити клубове като Panorama Bar, Watergate в Берлин и доста други. Marco има и лична серия празненства в Италия, носещи името Marco Faraone and Friends. Последното издание на събитието събра 4000 души на плажа в Сицилия, което за следващ път показва лоялната почитател база на актьора. Uncage Music е името на личния му лейбъл, който е основан през 2015 година, а от 1 септември 2017 година, той е и част от събитията Music On на Marco Carola в Amnesia - една от най-желаните резиденции за всеки актьор.

Вечерта на 10 ноември в Room 1 на YALTA CLUB ще открие Liubo Ursiny , резидент на клуба от 2005 година и съосновател на празненствата Elevate и Takeover. Ursiny е и значима част от организаторския екип на фестивалите SOLAR Easter, SOLAR Summer, SOLAR Christmas , както и на най-новия фестивал на YALTA CLUB - InterSOLAR.

11 ноември (събота) е датата, на която YALTA CLUB ще бъде хазаин на второто NO ORDERS празненство за сезона. Това е моментът, в който порталът сред действителността и желанията се отваря и получавате тъкмо това, за което мислите - незабавно. Момент, в който вселената ни връчва ключът към нашето духовно осъзнаване и събуждане. Какъв по-подходящ миг от този за едно надълбоко и въздействащо странствуване из дебрите на музикалните ни усещания? Духът на именития фестивал Burning Man се придвижва в Room 2 на YALTA CLUB с музиката на френския продуцент и диджей MAGA и основоположникът на празненствата - DIASS.

От този сезон клубът показва и нова услуга - Discount Guestlist, който важи само за 10 ноември. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало единствено да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected] .

Билети за 10 и 11 ноември могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20лв.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР