След успешния си филмов дебют в Роди се звезда Лейди

...
След успешния си филмов дебют в Роди се звезда Лейди
Коментари Харесай

Лейди Гага ще влезе в ролята на "Черната вдовица" на Гучи във филм на Ридли Скот

След сполучливия си кино дебют в " Роди се звезда " Лейди Гага ще влезе в ролята на брачната половинка на Маурицио Гучи - внукът на създателя на едноименната фешън къща.

Патриция Реджани излежа присъда от 18 година за убийството на брачна половинка си. Режисьор на лентата ще бъде Ридли Скот, съобщи " Гардиън ".

През 1995 година Маурицио Гучи, който тогава е отпред на стилната къща, е убит от наемен палач.

Две години по-късно Патриция Реджани е задържана, а година по-късно тя е наказана на 29 години отнемане от независимост за ролята си в неговото ликвидиране.

Тя става известна в италианските медии като " Черната вдовица ". Двете й дъщери настояват, че дейностите й се дължат на мозъчен израстък, а през 2016 година Реджани е освободена поради положително държание.

" Ако можех да видя Маурицио още един път, щях да му кажа, че го обичам, тъй като той беше индивидът, който значеше най-вече за мен в целия ми живот ", сподели през 2016 година

Реджани в изявление за " Обзървър ". На въпрос какво счита, че би й отвърнал той, тя сподели: " Мисля, че би споделил, че възприятията не са били взаимни. "

Ридли Скот ще вдъхне живот на историята за огромния екран благодарение на брачната половинка си Джианина Скот, която изигра брачната половинка на героя на Ръсел Крол в " Гладиатор " (2000 г.). Тя също по този начин продуцент на редица филми.

За осъществяването си в мюзикъла " Роди се звезда " Лейди Гага получи номинация за премия водеща женска роля " Оскар " и оценката за най-хубава ария.

Последният филм на Скот беше заложническата драма " Всичките пари на света " с присъединяване на Марк Уолбърг и Мишел Уилямс.

Слредващият му филм ще бъде историческият трилър " Последният двубой " с Мат Деймън и Бен Афлек, чието деяние се развива в XIV век.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР