След успешните срещи с читателите във Варна и София издателство

...
След успешните срещи с читателите във Варна и София издателство
Коментари Харесай

Проф. Евгени Станимиров представя пред русенци новата си книга за стратегиите в бизнеса

След сполучливите срещи с читателите във Варна и София издателство „ Изток-Запад “ и проф. Евгени Станимиров канят русенци и бизнеса в града на представянето на книгата „ Многомерна тактика за вашия бизнес “. Тo ще се състои на 21 юни (вторник) от 18 ч. в зала „ Европа “ на Доходното здание.

Книгата е ориентирана най-вече към български бизнесмени и показва на читателите хрумвания по какъв начин да изградят многомерна – малко по малко – тактика за бизнеса им; по какъв начин сами да създадат диагностика на компанията си; да опознават и разграничават клиентите си, с цел да може вярно да изготвят оферти; да откриват и усвояват пазарни ниши; да извеждат неповторими оферти за продажба; да дефинират цели и да създават тактики в границите на стратегическите коридори, които са избрали – всичко това пречупено през призмата на успеваемостта и възвръщаемостта на вложенията.

Според създателя на книгата верните въпроси са основна част от решенията. Освен тях на страниците ѝ той дава и отговори (съображения и препоръки), които са неведнъж тествани и потвърдено работещи в разнообразни бизнеси – биопродукти, строителство, продажба на мебели, битова електроника, услуги, произвеждане и продажба на цимент, и доста други.

По думите на проф. Станимиров правенето на бизнес доста наподобява на красива музика – с цел да влияе, е нужен синхрон сред инструментите. В „ Многомерна тактика за вашия бизнес “ читателите ще могат да научат по какъв начин да настроят стратегическите си принадлежности и да синхронизират тоновете им, с цел да реализиран мечтаните бизнес резултати.

„ Това е несъмнено най-полезната книга по ръководство на бизнеса, издавана у нас през последните 30 години! “, счита проф. доктор Веселин Благоев, ръководител на Българската асоциация по маркетинг. Проф. доктор Боян Дуранкев, специалист в региона на маркетинга и маркетинговите връзки, декларира: „ Имахме потребност от такава книга, в която посредством явен език и с богати образци се разказва съответно и задълбочено логиката и технологията на създаването на тактика за всеки бизнес! “

За създателя:

Проф. доктор Евгени Станимиров е ректор на Икономически университет – Варна (най-старото висше комерсиално учебно заведение в България). Член е на управителните препоръки на: Съюза на икономистите в България, Асоциацията на експертите по корпоративна обществена отговорност, Варненския дигитален иновационен хъб. Член е на Управителния съвет на Съвета на ректорите на висшите учебни заведения в България и член на контролната комисия на Българската асоциация за развиване на мениджмънта и предприемачеството.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР